Volg ons op

Over ons

Euregio Indoor Mennen is een onderdeel van het jaarlijks terugkerende evenement Euregio Indoor Denekamp

Euregio Indoor Mennen

Wordt jaarlijks georganiseerd door 5 enthousiastelingen uit de Mensportvereniging Denekamp (MSV-Denekamp).

 • Gerard Schut
 • Hans IJland
 • Tom IJland
 • Karin Hermelink
 • Bennie Bodde

Euregio Indoor Denekamp

Wordt georganiseerd door de verenigingen:

 • L.R.V. de Dinkelruiters (paardenvereniging)
 • De Kanaalruiters (ponyvereniging)
 • Stichting Het Winnende Paard (paardrijden voor mensen met een beperking)

De onderdelen die worden georganiseerd zijn:

 • Euregio - Springen
 • Euregio - Dressuur

Onze toekomstvisie

Als organiserend team van de men-wedstrijden in Denekamp vinden wij dat de beleving van onze jaarlijks terugkerende wedstrijden een betere beleving voor u als publiek en voor jullie als menner en men-team mogelijk moet zijn. Voor de men-teams hebben wij onder meer een betere inschrijf-service (digitaal) voor ogen en tevens, maar ook voor de toeschouwer, meer informatie vooraf, tijdens en na de wedstrijd. Dat klinkt allemaal wel mooi maar wat bedoelen we precies? Om dat duidelijk te maken, hebben we hieronder voor zowel de menners als de toeschouwers enkele punten op een rij gezet. Let wel, niet alle punten kunnen door ons in een keer worden doorgevoerd maar zullen stapsgewijs in de praktijk worden gebracht.

Veranderingen voor het men-team.

 1. Vanaf nu kan het men-team zich op deze site digitaal inschrijven voor de wedstrijden.
 2. Alle informatie met betrekking tot de wedstrijden is geordend en centraal op deze site toegankelijk. 
 3. Men-teams krijgen allemaal een profiel op deze site met foto('s), namen van menner, groom(s) en paarden. In de komende tijd zullen ook prestaties en rankings onderdeel van het profiel vormen.
 4. Betere condities en faciliteiten voor onze sponsoren.

Veranderingen voor de liefhebber/publiek.

 1. Ook hier geldt, een betere informatievoorziening over alle ins en outs van de wedstrijden.
 2. Meer informatie over de men-teams door de team-profielen die hier op deze site zullen worden bijgehouden.
 3. Wij zijn voornemens belangrijke informatie over het team dat op dat moment rijdt, vanuit de deze site op een scherm in de hal te projecteren.
 4. Het moet mogelijk worden dat u naast het grote scherm, die informatie ook tijdens de wedstrijd op uw eigen smart-phone kunt raadplegen.
 5. Als u het leuk vindt om tijdens de wedstrijd een video op te nemen, kunt u die bij ons op deze site laten afspelen voor wie het maar wil zien.

We hebben nog veel meer plannen.

De punten die wij hier boven hebben genoemd zijn slechts een deel van onze plannen. Dit editie-jaar zal u al dingen zien/bemerken en andere punten pas volgend wedstrijdjaar. Ook kunnen wij verklappen dat deze site niet alleen actief zal zijn vlak voor, gedurende en vlak na de wedstrijd in november. Gedurende het hele jaar door zullen wij u op deze site informeren over alle andere wedstrijden in het Euregio-gebied zowel indoor als outdoor. Alle veranderingen die gaan plaatsvinden zullen wij op deze site, via een nieuwsbrief aan u kenbaar maken. Dus wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Wij streven ernaar 1 maal per maand zo'n nieuwsbrief voor u samen te stellen. Als u de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, geen probleem; met een paar muisklikken kunt u zich zo weer uitschrijven.

Wij bouwen verder aan een nog beter men-evenement!

Het Team