Volg ons op

Mennen

Deelnemers 2019

Wat zijn we trots op onze voorlopige deelnemers lijst voor de avondrubrieken!

Bij de rubriek vierspan pony zal Vice-Wereldkampioene Marijke Hammink de strijd aan gaan met haar concurrenten uit Nederland, Belgie en Duitsland. Topmenners als Micheal Buggener en Kenny Kanora zullen ook dit jaar weer afreizen naar Denekamp om deel te kunnen uitmaken van dit topevenement!

Verder zien we bij de tweespan paard dat de plaatselijk favoriet Mark Weusthof het zal gaan opnemen tegen WK-Deelnemers Raymond Letteboer, Anthonie Ter Harmsel en Geert Dijkhof. De twee laatst genoemden maakten op dat WK in Drebkau deel uit van de Nederlandse Equipe dat de zilveren medaille won.

Kijk bij Deelnemers wie er nog meer van de partij zullen!

Klik om te reageren

laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Mennen