Volg ons op

Mennen

Indoor Minimarathon Wierden Twente-Cup

Op internet is er bijna niets over te vinden.. Over de Menwedstrijden Indoor Minimarathon Wierden op zaterdag 9 december 2017. Wedstrijden die meetellen voor de Twente-Cup Mennen. Maar ze vinden tocht echt wel plaats! Morgen al! Na enig graven vonden wij onderstaande startlijsten op internet. Dus wilt u morgen ondanks het slechte weer toch binnen een mooi evenement meemaken? Ga dan vanaf ‘s-ochtends 09:00 naar Manege de Vossenbos. Bruinehoopsweg 2. 7645 BJ Hoge Hexel (gem. Wierden). Tel: 0546 – 573794

Wij zullen in ieder geval de uitslagen op deze site publiceren. Inclusief een tussenstand!

1584_Startlijst_TC_Wierden_9-12-2017_v2_1512556359 - Blad1
Klik om te reageren

laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Mennen