Volg ons op

Diversen

Defilé Koets’n Keerls op voorplein Huis Singraven

Koets’n keerls op Huis Singraven 22 augustus 2017

Het was zondag 22 augustus buiten de ‘bloemendames’ ook om een nog andere reden interessant om Huis Singraven te bezoeken, want de Menclub Denekamp kwam onder toezicht van de Koets’n Keerls er een bezoek brengen. Dit als onderdeel van de ‘Singraven-rit’ die ze voor zondag 22 augustus a.s. op haar programma had staan.

Daarom lunchpauze en defilé voor de Koets’n Keerls- Menclub Denekamp in Singraven. Rond 13:45 uur arriveerden de Koets’n Keerls in de enorme voortuin van Huis Singraven. Die zondag waren zo’n vijf en twintig aanspanningen, allemaal ook lid van de Menclub Denekamp, tijdens genoemde rondrit aanwezig.

Omdat het hier gaat om de leden van Mensport Vereniging Denekamp mét paard én koets, leek het mij logisch om dit fotoverslagje hier te plaatsen voor iedereen die geinteresseerd is.

Geniet van de foto’s

Klik om te reageren

laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Diversen